Home » Bij ons » Het Markeerpunt

Het Markeerpunt

Vitaliteits- en Inspiratiecoaching

 

Even voorstellen:

Ik ben Margreet Oosting - de Jong. Ik ben creatief/beeldend therapeut. Ik heb mijn ervaring opgedaan in de psychiatrie, rouwhulpverlening, dagbesteding voor volwassenen en in de jeugdhulpverlening. Ik heb verder verschillende opleidingen gedaan op het gebied van mindfulness/yoga, focusing, rouw, therapie/paardencoaching volgens de CREF-methode. Waarbij herstel van basisvertrouwen een belangrijk onderdeel is.

In 2015 ben ik gestart met MarKeerpunT. Ik richt mij op het vergroten van vitaliteit van mensen en heb mij gespecialiseerd in  het oplossen van ongezonde Stressklachten en Burn-out.  Ik kan hier mijn passie kwijt om met effectieve en creatieve werkvormen in brede zin aan het werk te gaan, in verbinding met mensen. Ik wil graag een plek bieden voor mensen die behoefte hebben aan een diverse aanpak.

 

 

 

Wat doe ik:

Je kunt bij mij terecht voor Vitaliteitscoaching, waarbij ik mij richt op Stress- en Burn-out klachten.

Daarnaast geef ik Inspiratiecoaching. Hierbij kun je individueel bij mij terecht als je bijvoorbeeld niet precies weet welke richting in werk of opleiding je op wilt, of bij andere keerpunten of keuzes in het leven. Met groepen ga ik daarbij graag creatief aan de slag. Ik organiseer daarvoor creatieve cursussen en workshops. Dit kan bijvoorbeeld een schildercursus zijn met een bepaald thema.

Acces Bars Behandelingen:

Acces bars is een zachte behandeling, die voor iedereen toegankelijk is. Bij Access Bars gaat het om 32 drukpunten op het hoofd, die door lichte aanraking, oude belemmeringen, overtuigingen en blokkades waar je in het heden nog last van hebt kunt loslaten. Hierdoor ervaar je weer ruimte, kun je ontspannen en laat je het piekeren los. Hierdoor ervaar je onmiddellijk minder stress. Vaak help je mensen af van spanningshoofdpijn, slapeloosheid en durf je weer te meer te vertrouwen in jezelf en op de toekomst.

Bij Access Bars werk je niet probleemgericht, maar leer je de cliënt kijken naar wat is er allemaal mogelijk. Met deze behandeling reset je het brein om weer vanuit mogelijkheden te gaan denken en niet vanuit problemen.

De behandeling wordt over het algemeen als heel ontspannen ervaren en ik heb vaak dat mensen in een soort halve slaap belanden en heel ontspannen als vanuit een massage weer weggaan.

Voordeel van de behandeling is dat het voornamelijk op het hoofd plaatsvind en je niet uit de kleren hoeft. Daardoor is het ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld ziek zijn en daarvoor behandeld worden en geen gedoe aan hun lijf willen. Met deze methode kan je daarmee wel zorgen dat er meer ontspanning komt en minder stress wordt opgeslagen in het brein/lijf wegens de ziekte of de behandeling.

Kennismaking aanbieding: Wie voor de maand november een behandeling boekt betaald de halve prijs €30,-.

De behandeling neemt ongeveer 1 uur in beslag.