The 1:1 Diet met Chris

Welkom bij Het 1 op 1 Dieet in Gieten, Je hebt zojuist de eerste stap naar een gezonde levensstijl gezet! Wil je weer lekker in je vel zitten? Je weer energiek voelen?
Heb je al vele dieetpogingen gedaan en weet je even niet meer hoe je het moet aanpakken? Wil je op een gezonde manier afvallen en je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Dan ben je nu aan het juiste adres! Sinds 2019 heb mijn praktijk in Ter Apel en nu ook in Gieten. Ik help je graag om jouw doel te bereiken met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt voedingsplan.

Het Stappenplan: een dieet dat volledig op jou wordt afgestemd. Een dieet op maat!


Met behulp van Het Stappenplan leer je om bewust naar je voeding te kijken en werk je stap voor stap toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de dieetproducten af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Omdat ieder persoon anders is, is succesvol en gezond afvallen dan ook maatwerk. Bij de start maken we samen een persoonlijk plan dat specifiek op jou is afgestemd. We houden wekelijks jouw voortgang bij. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin duidelijk staat beschreven op welke momenten je wat mag eten, zo heb je altijd een goede houvast bij de hand.  Kortom: een gezond, simpel én duidelijk dieet!

Zelf heb ik enorm succes behaald met het 1 op1 Dieet. Met name de 1 op 1 begeleiding sprak me erg aan, want zoals velen anderen vond ik het ook lastig om het helemaal alleen te doen. Nog steeds ben ik blij dat ik destijds die stap heb gezet. Niet alleen ben ik nog steeds mooi op gewicht, maar voel ik me ook een stuk beter en energieker en ben nog steeds blij met mijn spiegelbeeld!

Ik wil jou laten zien dat het écht mogelijk is om jouw doel te bereiken. Uiteraard doe je dit niet alleen; gedurende het gehele traject ben ik er om jou te helpen. Ik zal jou steunen en ben jouw persoonlijke motivator en coach wanneer jij dat nodig hebt. Je kan altijd bij mij terecht voor vragen, tips of advies, of gewoon een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw doel gaat bereiken!

Graag help ik jou vanuit mijn praktijk om jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden. Je kunt mij bereiken op : 06-55461880 Of neem een kijkje op www.afvallenmetchris.nl  Op de woensdagen ben ik in Gieten aanwezig