Home » Bij ons » The 1:1 Diet met Fennie Mennega

The 1:1 Diet met Fennie Mennega.

 Het 1 op 1 dieet van Gieten en omgeving.

Wie ben ik?

Mijn naam is Fennie Mennega, 45 jaar en ik ben onafhankelijk consulent van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ik ben blije en trotse ondernemer van 2 praktijken. De ene praktijk is gevestigd in Het Oude Postkantoor in Gieten en de andere praktijk is gevestigd in Bedrijvencentrum Sorghvliet in Veendam. Vanuit beide praktijken help ik mensen op een gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen en de juiste balans te vinden in het eetpatroon.

 

Wat houdt het Stappenplan van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan in?

Cambridge Weight Plan is een organisatie die al meer dan 20 jaar in Nederland gevestigd is met consulenten over het hele land. Kenmerkend voor The 1:1 Diet is dat iedere cliënt persoonlijke 1 op 1 begeleiding ontvangt tijdens de afvalperiode. Als het streefgewicht behaald is ontvang je nog een nazorgtraject met 4 gratis weegmomenten, verdeeld over een jaar, om een vinger aan de pols te houden om te checken dat je het alleen goed doet en je gewicht stabiel weet te houden.

                                          

Sinds januari 2017 heeft Cambridge Weight Plan het Stappenplan ontwikkelt. Vanaf 1 januari 2020 heeft Cambridge Weight Plan een gehele rebranding ondergaan. Hieruit is de nieuwe naam The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ontstaan met nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuwe verpakkingen en nieuwe touch and feel! Het stappenplan is aangepast; dit is een flexibel programma dat maatwerk levert doordat er gekeken wordt welke Stap met bijbehorende voeding past bij jouw leefstijl. Het volgen van het Stappenplan houdt in dat in elke Stap normale gezonde voeding met als basis de schijf van vijf wordt aangevuld met de producten van The 1:1 Diet (maaltijdvervangers). De voeding is onderverdeeld in de productgroepen groenten, eiwit, zuivel, fruit, graan en aardappel/pasta/rijst. Tijdens het afvallen wordt er dus ook gewoon gegeten!

Wat kun je van mij verwachten?

Ik begeleid, coach, motiveer en help een ieder die graag willen afvallen. Dit doe ik met veel enthousiasme en vooral eerlijkheid. Ik vind een leuke ontspannen sfeer belangrijk omdat het niet altijd even gemakkelijk is om de focus of motivatie vast te houden. Daarnaast denk ik met je mee en zet ik je aan het nadenken over je eigen overtuigingen en daaruit voortkomend gedrag die er voor kunnen zorgen dat je zelf je grootste saboteur bent. Mijn visie is namelijk dat alleen afvallen niet zo heel moeilijk is en dat je grootste uitdaging ligt in het her,- en erkennen van je valkuilen/triggers. Als je dit inzicht hebt en ervoor openstaat om dit te willen veranderen, ben je in staat om de juiste balans te vinden in je eetpatroon zodat je uiteindelijk mooi op gewicht kunt blijven. Ik help je er graag bij!

Als honger het probleem niet is, dan is eten niet de oplossing!

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Wacht niet langer en kies voor jezelf! Je staat er niet alleen voor. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06 – 1557 2804 (bellen of appen) of stuur een mail naar fennieslijn@gmail.com. Informatie en aanmelden kan ook via de website van The 1:1 Diet: www.1op1dieet.nl

 

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Fennie Mennega.