Home » Bij ons » Voetreflexplus i.o. Gerda Hollander

Voetreflexplus i.o. Gerda Hollander

Graag stel ik mij even voor.  Mijn naam is Gerda Hollander, ik heb twee dochters en ben woonachtig in Gieten. Ik ben gediplomeerd drogist en werkzaam bij het Kruidvat. Ik ben vooral geïnteresseerd in alles wat met gezondheid heeft te maken.

In mijn vrije tijd heb ik een aantal massage cursussen gevolgd bij Kitty Middelham uit Gasteren, daarna heb ik bij de Ortho Health Foundation de cursus orthomoleculair voedingsadviseur gevolgd. Inmiddels ben ik gestart met de opleiding voetreflexplus aan de Total Health Academy. Voetreflexplus combineert de kennis van moderne westerse voetreflex technieken en het oude Chinese meridiaan systeem en zijn oude massagetechnieken.

Voetreflexmassage stimuleert het zelf genezend mechanisme van het lichaam, verbetert de bloed- en energiedoorstroming en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Daarnaast heeft voetreflex een ontspannende werking.

Ben je nieuwsgierig naar voetreflex en /of ben je gewoon toe aan een heerlijke voetmassage?

Grijp dan nu je kans!

Omdat ik in mijn tweede jaar HBO opleiding voetreflex therapeut zit, bied ik een 30 minuten durende ontspannende voetmassage aan voor €25,- te boeken tot 31 december 2020. Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur mij dan snel een bericht. Ik zie je dan graag in Het Oude Postkantoor, Schoolstraat 17 9641 AA Gieten.

 

gerdahollander3@gmail.com  - 06 4312 9070