Home » Bij ons » Fit, Grip & Stralend

Fit, Grip & Stralend

MENTALCOACHING & KLEURENANALYSE


De leukste versie van jezelf, innerlijk & uiterlijk!


Mijn naam is Alice Meijer, graag maak ik de wereld een stukje mooier. Daar sta ik voor! Voor mij is dat leven met aandacht voor mezelf en anderen. Wij zijn samen de wereld en deze mooier maken begint met tevreden mensen. Tevreden over jezelf, je leven en je uitstraling. Het maakt mij blij en enthousiast om mensen bewust te maken, hen uit de vicieuze denkcirkel te halen zodat er rust, ruimte en beweging kan ontstaan. Ik ga hierbij altijd uit van de innerlijke kracht van mensen en vanuit de gedachte dat ieder mens zelf verantwoordelijk
is en verantwoordelijkheid neemt voor een gelukkig leven.
Fit (fysiek en mentaal) Grip (op jouw leven, eigen keuzes maken) Stralend (je mooiste zelf)

 

Ik ben zowel mentalcoach als kleurenconsulent.
Als mentalcoach begeleid ik mensen vertrouwelijk, respectvol, motiverend en met aandacht! De hulpvragen kunnen zeer divers zijn en vloeien voort uit de zes levensgebieden: gezondheid, sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezin/relatie en werk/carrière.
Gedurende het coachtraject waarin mensen zelf de kracht (her)vinden en
verantwoordelijkheid nemen voor hun leven (geluk, vitaliteit & welzijn) ontstaat inzicht, bewustwording, ruimte, komen mensen uit hun vaste denkpatroon en kunnen stapjes worden gezet. De energie gaat weer stromen!


Als kleurenconsulent verbind ik graag het innerlijk met het uiterlijk. Ik gun het ieder mens om de leukste versie van zichzelf, zowel innerlijk als uiterlijk, te zijn. Naast de mentale balans zorgen dat ieder mens zijn unieke zelf is en dit ook uitstraalt. Met de juiste kleuren vergroot je “impact en uitstraling”. Een kleurenanalyse doet veel voor het zelfbeeld en geeft een zo mooi en gezond mogelijk voorkomen. Mensen reageren anders, het maakt ieder toegankelijker!


Naast individuele coaching en/of een persoonlijke kleurenanalyse geef ik ook diverse workshops. Dit kan erg leuk zijn met vrienden, collega’s of in een andere samenstelling. Zo is er een workshop waarbij deelnemers op een ongedwongen manier hun leven bekijken en ontdekken waar zaken te veranderen zijn om meer levensvreugde te ervaren. Bewust keuzes maken, signalen die het lichaam al dan niet geeft (geregeld nekklachten, hoofdpijn, vermoeidheid e.d.) serieus nemen en (weer) regie op eigen leven hebben. Het is aan te raden om, ook al leef je je leven in volle tevredenheid, zo nu en dan eens de tijd te nemen en stil te staan bij je leven. Is er voldoende balans tussen inspanning/ontspanning, doe je de dingen die je graag doet, bestaat ergens nog een verlangen waar je wat mee wilt etc.
Of neem deel aan de workshop “Stralend!”, ontdekken wat kleuren doen, welke kleuren flateren etc.

Behoefte aan informatie en/of overleg, mail (of bel) me gerust!


Geïnteresseerden kunnen me volgen op social media:
✉ alicemeijer@live.nl/☏ 06-55690929
@fit.grip.stralend.alice
@fit_grip_stralend_Alice