Home » Bij ons » Studio danS

Studio danS

Inschrijven Cursus Stijldansen en Salsa (beginners en gevorderden).


Nieuwe cursus: vanaf 22 september 2021, gegeven door Jerry Vredenborg (Studio DanS), in Het Oude Postkantoor Jerry Vredenborg (internationaal gelicenseerd dansleraar met ruim 25 jaar ervaring) biedt een tweetal unieke danscursussen aan bij dansschool Out of control, waarbij stijldansen en Salsa worden gecombineerd. Elk jaar starten er in februari en september een beginners- en een gevorderdencursus.

Cursus stijldansen (beginners)
De cursus zal naast de Ballroom en Latin dansen óók bestaan uit Salsa. In de afdeling Ballroom zullen de volgende dansen aan bod komen: Quick Step, Engelse Wals en Tango. In de Latin afdeling: Cha Cha Cha, Salsa en Rumba. Dit is een ideale cursus als je niet kunt kiezen tussen deze twee vormen van dansen of kennis wilt maken met beide dansvormen. De cursus wordt gestart op beginnerniveau dus danservaring is niet vereist.


Cursus stijldansen (gevorderden, Brons-ster)
In deze cursus komen dezelfde dansen aan de orde als in de beginnerscursus, alleen met meer choreografie en er wordt dieper op de technieken ingegaan. Daarnaast wordt deze cursus uitgebreid met een aantal andere dansen. Iedereen die al eens les heeft gehad is welkom om in deze groep in te stromen. Je kunt instromen op eigen niveau. 

De lessen worden wekelijks op woensdagavond gegeven.


Start: woensdag 22 september 2021
Duur: 1 uur
Kosten voor 15 lessen: € 159,00- per persoon.
Tijd Beginners: 19.30-20.30 uur
Tijd Gevorderden: 20.30-21.30 uur
Info: 06-48086030


Schrijf je nu alvast in want vol is vol!