Pedicure Itske Prikker

Welkom!

Mijn naam is Itske Prikker en sinds 2000 werkzaam als pedicure.

Sinds 2013 in het bezit van het Medisch Pedicure diploma en vanaf 2016 ook het diploma Oncologisch Voetzorgverlener behaald.

Met ruim 24 jaar ervaring, behandel ik cliënten met uiteenlopende klachten. Cliënten met onderliggend risico, zoals diabetes mellitus, reuma, oncologische voet, spastische- of oudere voet maar ook cliënten zonder medische noodzaak zijn van harte welkom in mijn praktijk.


Uw voeten zijn een leven lang uw trouwe onderdanen. Om ze in goede conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar bijvoorbeeld ook bij veel sporten, een staand beroep of een medische aandoening. De belangrijkste reden om aandacht te geven aan voetverzorging is het bevorderen van een goede gezondheid. 

De praktijk is gevestigd aan de Schoolstraat 17 te Gieten, ‘het Oude Postkantoor’.

De ingang van de praktijk bevindt zich aan de achterzijde waar u tevens voor de deur kunt parkeren. De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen.

Met onderstaande podotherapeuten heb ik voor 2024 een contract.

Podotherapie Rosien, Assen

Podotherapie Laken, Valthermond

Podotherapie Schutrups, Exloo

Voetstuk podotherapie, Stadskanaal

Aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en het Kwaliteitsregister ProCert

 

Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik te bereiken op:

06-21441954